23 Haziran 2013 Pazar

x-tra gel ile hemen sıkılaşın dilerseniz zayıflayın. Bu Ürün Hemenalsana.com' da sadece 39.90 Tl Üstelik KARGO BEDAVA






BU ÜRÜNDE ÜCRETSİZ KARGO - YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ LABORATUARLARINDA GÜVENLİĞİ VE ETKİNLİĞİ DERMOTOLOJİK OLARAK TEST EDİLİP ONAYLANMIŞTIR.
Mobi X-Tra Gel PRO 250ml sadece 10 dakikada 1,5 cm incelme sağlayabiliyor. Diyetle başa çıkamayan, sporada vakti olmayan bayanların yeni gözdesi bu krem. Sürülen jel şeklindeki krem etkisini sadece 10 dakika gibi kısa bir sürede gösteriyor. İlk kullanımda en az 0,5 ve en fazla 1,5 cm incelebiliyorsunuz. Maksimum etkisini 6. haftadan sonra gösteriyor ve bu süre sonundaki incelme oranı ise kişiden kişiye doğal olarak fark gösteriyor. Bölgesel yağlanmanın etkisini azaltmak için geliştirilen X-Tra Gel yüz ve göğüs haricindeki tüm bölgelere uygulanabiliyor. Ünlü yıldızlar X-Tra Gel ile inceldiklerini ve vücutlarının daha sıkı ve güzel bir görünüm aldığını belirtiyorlar.
Binbir Gece dizisi oyuncusu Ceyda Düvenci:
"Kilo kaybım olmadan pantolonlar bol gelmeye başladı."
Mobi X-Tra Gel tamamen bitkiseldir. Sıkılaştırıcı ve inceltici etkisinin yanı sıra bayanların korkulu rüyası haline gelen selülitle de mücadele ediyor. İçeriğinde bulunan portakal ve greyfurt sayesinde kullanıldığı bölgedeki tıkanmış olan kan dolaşımını hızlandırarak çok daha net ve pürüzsüz bir görüntüye sahip olmanızı sağlar.
Jelin kullanımı son derece basittir. Yüz ve göğüs dışında istediğiniz bölgeye dairesel masajlarla rahatlıkla uygulayabilirsiniz.
Bu mucizevi kremin etkisi ise en az 6 hafta devam ediyor.
Dermatolojik testlerden başarıyla geçen X-Tra Gel Pro ile yorucu egzersizlere ve sizi zorlayan diyetlere son.X-Tra Gel’in en güzel özelliği bölgesel yağları eritmesi. Vücudun farklı yerlerinde bulunan ve sizi son derece rahatsız eden inatçı yağ kütleleri üzerinde dahi etkindir. Etkisini ise sadece 10 dakika gibi kısa bir sürede bile gösterebilmektedir.
Videomuzu izleyin kendi gözlerinizle mucizeye tanık olun...
Mobi X-Tra Gel, formülündeki guarana ve diğer bitkisel polifenollerin etkisi ile;
* Selülit oluşumunu önlemeye,
* Bölgesel incelme sağlamaya,
* Cildin pürüzsüz bir görünüm kazanmasına,
* Cildin canlanmasına ve ferahlık kazanmasına,
* Cildin sıkılaşmasına,
* Antioksidan etkisi ile cildin gençleşmesine,
* Kan dolaşımını hızlandırmaya
yardımcı olur...
X-Tra Gel (Extra Jel)'in İçeriği
Guarana: Dünyada kafein yönünden en zengin bitkidir. Kan dolaşımı ve yağ yakımını hızlandırmaya yardımcı olur.
Macrocystis Pyrifera: Dünyada en hızlı gelişen bitkilerden biridir. Deniz yosunundan elde edilir. Cildin sıkılaşmasına ve esnekliğinin artmasına yardımcı olur.
Hydrolyzed Wheat Protein (Hidrolize Buğday Proteini): Amino asitler bakımından zengin olan proteinler ile cilt dokusunun beslenmesine, cildin esneklik kazanmasına ve sıkılığının artmasına yardımcı olur.
Juniperus communis (Ardıç): Kan dolaşımını arttırır, cildin sıkılaşmasına ve selülit görünümünün azalmasına yardımcı olur.
Rosmarinus Officinalis (Biberiye): Selülit görüntüsünün azalmasına ve cildin sıkılaşmasına yardımcı olur.
Pelargonium Odoratissimum (Itır): Hoş bir koku verir.
Citrus Grandis (Greyfurt): Bileşiminde C vitamini, kalsiyum, fosfor ve potasyum, E vitamini vardır. Antioksidan etkisi ile cildin gençleşmesine ve kan dolaşımının hızlanmasına yardımcı olur.
Citrus Dulcis (Portakal): Cilt dokusunun güçlendirilmesine, cildin sıkılaştırılmasına yardımcı olur.
X-Tragel Pro Hollanda'nın medikal devi Mobi tarafından üretilmiştir. X-tragel pro'nun en büyük özelliği bölgesel incelmelerde yardımcı olmasıdır.
Bel, göbek, basen gibi bölgelerde inanılmaz sonuçlar ortaya çıkarmıştır. X-tragel Yeditepe Üniversitesi tarafından test edip onaylanan bir üründür.Bu da X-Tra Gel Pro nun ne kadar etkili olduğunu gösterir. X-Tra Gel Pro Bilimsel olarak etkinliği onaylanan nadir zayıflama ürünlerinden biridir.
X-Tra Gel Pro özellikle gün içinde iş hayatında aktif olmayan insanlar için çok etkilidir. Çünkü gün içinde fazla hareket edilmezse yağlar belirli bölgelerde birikir. İşte burda X-tragel devreye girer ve biriken yağları yok etmekte etkili olur. X-Tra Gel aynı zamanda selülitlerin giderilmesine yardımcı olur. Aynı zamanda selülit oluşumunu engeller.
 Avrupa da ve Türkiye’de bir çok ünlü X-tra gel kullanarak formunu korumaktadır. X-tra Gel Pro (extrajel) istenen bölgede daralma , incelme, yağların birikimini önlemede, selülitlerin giderilmesinde size yardımcı olur.
 X-Tra Gel  250 ml’lık çanta boyu herkesin çantasında taşıyabileceği bir ürün. Bölgesel yağlarınızdan ve selülitlerinizden  kurtulmak istiyorsanız mutlaka X-Tra Gel’ i denemelisiniz.

Uzayan Hortum X Hose Hemenalsana.com' da sadece 29.90 TL


Nano teknoloji ürünü dayanıklı, pratik, hafif ve kendi uzunluğunun 3 katı uzunluğa erişebilen X Hose artık Türkiye’de! Standart tip hortumların yaratmış olduğu dağınıklık, karışıklık gibi sorunlar ile karşı karşı’ya olanlar için özel olarak tasarlanan esnek yapıya sahip bu hortum çileden çıkartan bahçe hortumlarından sizi kurtaracak. X Hose uzayan hortum son derece dayanıklıdır ve hafif malzemeden imal edilmiştir.

Magic Mesh Mıknatıslı Kapı Sinekliği Hemenalsana.com' da Sadece 14.90 TL



Hemenalsana.com' un Yazın Size Kâbus Olan Sinek, Sivrisinek Ve Böcekler İçin Harika Bir Çözümü Var Evinize, İşyerinize, Yazlığınıza Uygulayabileceğiniz Magic Mesh Mıknatıslı Kapı Sinekliği, Siz Çıkmak İstediğinizde Otomatik Açılır Ve Ardınızdan Kolayca Kapanır,

Havaların Isınmasıyla, evinize giren sinek, arı ve böceklerden şikâyet ediyorsanız tam size göre bir ürün Magic Mesh Mıknatıslı Kapı Sinekliği, evinizin içine temiz hava girerken böcekler evinize yaklaşamıyor.   18 Adet güçlü mıknatısıyla kolayca açılan Magic Mesh siz ekstra bir çaba sarf Etmeden kolayca kapanıyor. Kapınızın sağ ya da sola açılması problem değil, Magic Mesh her iki kullanım içinde uygundur. 

Evinizde beslediğiniz evcil hayvanlarınız da sizin yardımınız olmadan eve kolaylıkla girip çıkabilir.

Özellikler 
·         2 Adet panel  190 cm x 50 cm boyutunda
·         18 güçlü mıknatıs kolayca açılıp kapanmayı sağlar.
·         20 Adet yapıştırıcı 
·         Ayarlanabilir boyut 
·         Kolaylıkla monte edilebilir, herhangi bir araç gerektirmez  
Renk: Siyah 

Nicer Dicer Pratik Doğrayıcınız Hemenalsana.com da sadece 26.90 TL


Önemli Açıklama!: Sitemizde satışı yapılan Genius Nicer Dicer ürünü orjinal, faturalı ve 1. kalite bir üründür. Şuan bazı sitelerde ucuz olduğu iddia edilen ürünlerin bir çoğunun parçaları eksik olup, ağır bir plastik kokusu yaymaktadır. Bu durum sağlığınız için son derece zararlıdır.